top of page
image_en-14.jpg

Juan Valdez

Juan Valdez verovert de hele wereld met haar specialiteit; 100% premium Colombiaanse koffie.

 

Door de jaren heen vertegenwoordigd Juan Valdez het hart en de ziel van meer dan 548.000 Colombiaanse koffietelersfamilies. En inmiddels is Juan Valdez gegroeid en vertegenwoordigt in meer dan dan 20 landen over de hele wereld.

 

Juan Valdez vertegenwoordigt de kwaliteit, waarden en tradities van Colombiaanse koffie. De Arabica-bonen worden zorgvuldig geselecteerd, met de hand geplukt en gewassen om de hoogste kwaliteit en het behoud van de aroma- en smaaktonen van elke koffie te garanderen.

 

De afgelopen jaren heeft Juan Valdez laten zien zich in te zetten voor het bereiken van betere sociale en milieu omstandigheden door waarde te genereren in elke fase van de keten.

 

Dit allemaal om te zorgen voor een unieke kop koffie om van te genieten!

Het spreekt voor zich dat wij van Casadeliciozo meer dan trots zijn dat wij voor Nederland de exclusieve distributie mogen verzorgen!

Het verhaal

In 1960 werd Juan Valdez Character opgericht om de filosofie en toewijding van meer dan 548.000 Colombiaanse koffietelersfamilies te vertegenwoordigen.

 

In 2021 werd het gecertificeerd als B-bedrijf en kon het zich aansluiten bij de selecte groep van ruim 5.000 bedrijven die niet alleen de ambitie hebben om de beste ter wereld, maar ook de beste voor de wereld te zijn. Juan Valdez®-koffie staat synoniem voor hoge kwaliteit en biedt koffietelers meer waarde voor de kwaliteit van de koffie en belangrijke royalty's voor de verkoop van elk kopje of product dat het merk Juan Valdez® wereldwijd draagt.

 

De volgende keer dat u van een kopje Juan Valdez-koffie geniet, onthoud dan dat achter elke slok een verhaal schuilt van hard werken, traditie en liefde van Colombiaanse koffietelers.

Special Offers

bottom of page