top of page
Goede service

Casadeliciozo is ontstaan vanuit een idee van GPS Foodservices B.V. Sinds 2020 heeft GPS Foodservices zich bezig gehouden met het verbinden van leveranciers en klanten (bedrijven) die zoeken naar premium producten. Wat hierin echter miste was het directe contact met de consument en zo is het idee ontstaan om met Casadeliciozo premium producten te bezorgen aan de deur.

Sinds we onze winkel in 2023 hebben opgericht, hadden we één doel voor ogen: het selecteren van horeca kwaliteit producten voor elk genietmoment van de dag en beschikbaar voor iedereen!

Naast genieten geloven wij ook in belevenissen en herinneringen creëren, dit kunnen wij waarmaken door onze overheerlijke selectie aan kwaliteitsproducten en onze excellente verpakking en verzending.

We zijn trots op hoe ver we zijn gekomen en blijven ons inzetten om jaar na jaar meer geweldige producten aan onze voorraad toe te voegen.

Onze collecties zijn zorgvuldig geselecteerd met de behoeften van onze klanten in het achterhoofd. De opties voor bezorging en de betaalmethoden zijn marktconform. Blader door onze product galerij en begin met het selecteren van nieuwe favorieten die je nergens anders vindt. Voor vragen, opmerkingen of suggesties, neem gerust contact met ons op.

HET VERHAAL VAN CASADELICIOZO

Een winkelervaring als geen ander

bottom of page