top of page

Samen genieten met onze bierproeverijpakketten!

Bierpakketten

Zoals je van ons mag verwachten bieden wij met onze bierproeverijpakketten een complete beleving aan. Waarbij wij het mooiste bier met het beste hapje samenbrengen om jouw moment met vrienden/familie tot een unieke ervaring te maken.

Image by Gerrie van der Walt

Wie zijn wij?

Edward en Daan hebben een passie voor lekker bier en vooral voor genieten.  Edward is Biersommelier en Daan heeft een ruime ervaring in de voedingsbranche, samen weten we wat er in de markt te vinden is!!

Waarom maken wij bierpakketten?

Alleen al in Nederland zijn er zo’n 900 brouwers. Van deze brouwers zijn er een aantal brouwers welke nog kleine batches brouwen, wat ervoor zorgt dat deze batches echt gestuurd kunnen worden  op smaak. Wij kiezen er dan ook bewust voor om juist met deze brouwers samen te werken om jou het puurste product te laten ervaren.

 

In de wereld van bier zijn er verschillende typen bieren te benoemen, zoals: Blond, Tripel, Barleywine, Stout, Bock, IPA, Double IPA, Tripel IPA,DDH, Ice bock etc.

Met zoveel verschillende types en brouwerijen is het al snel lastig om een biertje te kopen dat je lekker vindt. Om jou te helpen kiezen in het enorm grote aanbod van bier, brouwers en smaken hebben wij mooie pakketten samengesteld, om te proeven, te delen en jouw favoriet uit te kiezen. Kortom een succesvol genietmoment.

Wat kun je verwachten?

De pakketten worden samengesteld met 4 of 6 bieren en bijpassende hapjes welke de smaken van de bieren versterken.

 

Voor beide pakketten geldt, dat ze voor 2,3 en eventueel 4 personen geschikt zijn als bierproeverij.

In elk pakket zit een beschrijving van de bieren met informatie over het soort bier, achtergrondinformatie, smaakprofiel en welk bijgeleverd hapje het beste past bij het betreffende biertje.

 

Tijdens een proeverij is het verstandig om kleine 15cl glazen te gebruiken, dit verdeelt makkelijk en proeft ook het prettigst.

Glazen zijn binnenkort ook bij ons te bestellen.

 

Voor elk seizoen en voor verschillende gelegenheden bieden wij pakketten aan, die je kan gebruiken om gezellig met vrienden/familie te drinken en eten maar ook kan gebruiken als uniek cadeau!

Onze pakketten worden snel en compleet geleverd met een instructie waarin de wij advies geven over volgorde van het proeven van de bieren. Kortom, je hoeft samen alleen maar te genieten.

 

Mocht je een specifieke vraag hebben, of een uniek pakket willen laten samenstellen dan kun je contact met ons opnemen en gaan we voor jou aan de slag!

 

Kijk snel in onze shop en bestel!!

Geniet samen en maak het gezellig.

Edward Strijbis & Daan Groenendijk

Image by Yutacar

Onze pakketten

bottom of page